Pijn? Klachten?

Wij helpen je graag – en maken een persoonlijk behandelplan op maat. Neem direct contact op voor een afspraak.

Algemene informatie

ParaMedisch Centrum Zuid biedt professionele, kwalitatief hoogwaardige zorg op het gebied van fysiotherapie, ergotherapie, logopedie, osteopathie en oefentherapie cesar. Vanuit de hoofdlocatie wordt er samengewerkt, zodat als dit noodzakelijk of gewenst is, de hulpvraag vanuit verschillende invalshoeken bekeken kan worden.

Alles is erop gericht uw hulpvraag te beantwoorden en klachten te verminderen met als uiteindelijk doel om makkelijker aan het dagelijks leven te kunnen deelnemen. De behandelingen vinden plaats in de praktijk, of op indicatie aan huis.


Aanmelding

Wilt u een afspraak? Dan kunt u zich aan de balie, telefonisch (046-4007707) of per mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) aanmelden.

Helaas zijn we niet altijd in de gelegenheid de telefoon aan te nemen, maar als u het antwoordapparaat inspreekt, wordt u zo snel mogelijk teruggebeld.

Neemt u uw geldig legitimatiebewijs en het pasje van de ziektekostenverzekering mee naar de eerste afspraak?

Gezien de Wet gebruik BurgerServiceNummer in de zorg van kracht is, zijn wij bij de eerste afspraak verplicht naar uw legitimatie te vragen. Al uw gegevens worden vertrouwd behandeld, waarbij de Wet Bescherming Persoonsgegevens in acht genomen wordt.


Tarieven

U kun de tarieven bekijken die wij in onze praktijk hanteren.
Wanneer de afspraak onverhoopt niet door kan gaan, verzoeken wij u deze tenminste 24 uur van te voren te annuleren.Te laat of niet afgezegde afspraken worden door de zorgverzekeraar niet vergoed en komen voor uw rekening.

 

Opleidingspraktijk

Het ParaMedisch Centrum Zuid is een opleidingspraktijk voor de Hogeschool Zuyd te Heerlen.
Het kan zijn dat wij uw goedkeuring vragen om behandeld te worden door een stagiair.
Deze behandeling geschiedt altijd onder begeleiding of supervisie van de stagebegeleider/ uw therapeut.

  

Klachtenregeling

U mag ervan uitgaan dat het ParaMedisch Centrum Zuid aan de inrichtingseisen voldoet welke de zorgverzekeraar vaststelt en dat elke therapeut het vak zo goed mogelijk uitoefent. Wij hechten een groot belang aan kwaliteit. Heeft u toch klachten over de praktijk, de behandeling, of de manier waarop met u wordt omgegaan, dan vragen wij u dit kenbaar te maken.

Mocht uw klacht niet bespreekbaar zijn met de therapeut, dan kunt u uw klacht schriftelijk
indienen bij:

Klachtencommissie Paramedici Eerstelijn
Nederlands Paramedisch Instituut
Postbus 1161
3800 BD Amersfoort
Telefoon: 033-42 16 100