Pijn? Klachten?

Wij helpen je graag – en maken een persoonlijk behandelplan op maat. Neem direct contact op voor een afspraak.

BLOG - PMC Zuid

Stress, nare ervaringen, eigen overtuigingen kunnen leiden tot prikkelbaarheid, vermoeidheid, spanning, angst of pijn. Dit soort klachten kunnen ervoor zorgen dat u niet goed kunt functioneren. 

Er kan verstoring ontstaan in het proces van sensorische informatieverwerking, waardoor blokkades optreden en waarbij het hoofd als het ware 'vol loopt'. 

Herkent u dit en zoekt u een laagdrempelige manier om; een minder vol hoofd te hebben, meer rust te voelen, beter om te kunnen gaan met prikkels, spanningen en emoties? Wilt u meer balans ervaren, meer regie of daadkrachtiger kunnen handelen in uw dagelijks leven?

ReAttach is een rustige en milde therapievorm waarbij u niet hoeft te praten. 

U luistert naar de denkopdrachten van uw therapeut, terwijl deze op uw handen 'trommelt'. Er worden 'loops' gemaakt van het korte termijn geheugen naar het lange termijn geheugen. Deze therapie stimuleert diverse processen in het brein om de sensorische informatie, emoties, gedachten en gebeurtenissen beter te verwerken en belemmeringen weg te nemen, waardoor er ruimte ontstaat voor nieuwe verbindingen. Verbindingen voor het aanleren van nieuwe vaardigheden, veerkracht, zelfvertrouwen en groei.

Een ReAttach traject is kortdurend, gemiddeld vijf sessies en wordt gegeven door onze Ergotherapeut Loes van Heel-Op den Kamp.

Overweegt u of dit bij u past?

Neem gerust even contact op bij vragen!

faviconDirecte Toegankelijkheid

U kunt mogelijk zonder verwijsbrief van uw huisarts of specialist terecht.
Neem gerust even contact op als u hier vragen over heeft.

check mark png 45005Patienten beoordelen de praktijk met een  9,3